Také o tom píše čtvrteční vydání magazínu Bydlení, který je součástí Deníku. A pozor, tentokrát má více stran než obvykle.

O tom, jak ulehčit život vozíčkářům, zase ví své Věra Kunhartová, která navrhuje zdravotní pomůcky a vybavení. Její sedák dokonce získal letos prestižní designérskou cenu Red Dot Award.

Vila má velmi zajímavé členění.
Skvost v nitru Olomouce zachránili za pět minut dvanáct. Teď je co závidět

„Občas mám chuť se vším praštit, ale pak si přečtu referenci od klienta, kterému jsme pomohli, nebo si s ním osobně promluvím, na únavu zapomenu a jedu zase dál,“ říká mimo jiné v rozhovoru pro magazín Bydlení.

V oblíbeném seriálu Domy slavných si zase připomeňte, že právě z Česka pochází automobilový génius – Ferdinand Porsche. Skvělý konstruktér a vynálezce se narodil v severočeských Vratislavicích nad Nisou.

Čeho se držet při rekonstrukci? 

Rovněž se dozvíte, jakých rad se držet při rekonstrukci, abyste si zbytečně nezkomplikovali život. „Zodpovědně je třeba říct, že lidé nejvíce podceňují komplexnost návrhu. Často si například vyhlédnou něco na internetu nebo v časopisech o bydlení, a následně se zaměří na úpravy jednotlivostí, aniž by přemýšleli nad celkovými dopady na jednotnost obytného prostoru,“ konstatuje architekt Petr Reksoprodjo.

Ve čtvrtečním magazínu nebudou samozřejmě chybět ani příběhy věcí, finanční rady a inspiraci najdete i pro svou zahradu.