Akuna show začíná v 17 hodin a ještě před ní se na podiu od 15 do 16 30 hodin objeví Beatles revival Brouci Band.

Osmnáctý ročník této oblíbené akce přivítá i letos řadu zajímavých osobností – pozvání přijaly zpěvačky Helena Vondráčková a Leona Machálková, populární baviči Petr Rychlý, Karel Šíp a J. A. Náhlovský.

Posluchači se můžou těšit i na další díl populární „přerovské hymny," již každoročně věnují městu Ivo Jahelka a Mirek Paleček.

Stálicemi tenisové akademie jsou i zpěváci Vašo Patejdl, Petr Janda z Olympicu či Josef Laufer. Novou tváří je zpěvačka Katarína Landalová.

„Akce začne v neděli 22. června příjezdem všech účastníků do hotelu Fit, kde budou po celý týden ubytováni. Samotná akademie se pak uskuteční od pondělí 23. do pátku 27. června," uvedla za organizátory Daniela Huťková.

Dvoufázový výcvik pod vedením trenérů TK PRECHEZA Přerov a trenérů CK Esta Europe je směsicí tvrdé práce a zábavy na tenisovém dvorci. „Nejde jen o tréninkovou náplň, ale i o řadu vyhecovaných čtyřher a singlových klání mimo tréninkový proces," doplnil Petr Huťka.

Nabitý týden ukončí v sobotu 28. června tenisový turnaj ve čtyřhrách Akuna Cup. Ten je rozdělen na mužskou a ženskou kategorii.