Kariéra osmnáctileté studentky kojetínského gymnázia Niki Trefilové strmě stoupá vzhůru už několik měsíců. Teď přišly další dobré zprávy.

„Niki se podařilo získat exkluzivitu na nejprestižnějších přehlídkách světových značek, jako jsou Versace nebo Calvin Klein. Zdá se, že máme novou „star" i jako Česká republika, protože Donatella Versace z ní byla úplně nadšená," popsal Radim Mynář, nezávislý agent a talent scout, který Niki objevil.

Rodačka z Hané se objevila na nejdůležitějších módních přehlídkách sezony v New Yorku a Paříži, ale také na Týdnu módy v Miláně.

„Nadějná jsou i jednání s dalšími značkami – Dior a Chanel. Navíc jí má zabookovanou na podzimní kampaně nejlepší světový fotograf David Sims," poznamenal.

Kariéra Niki Trefilové odstartovala poté, co si všiml jejích výrazných rysů hledač talentů Radim Mynář. Dívka se záhy objevila na titulních stránkách světových módních časopisů Vogue nebo Cosmopolitan.

Stát se modelkou prý ale paradoxně nikdy nebylo jejím snem.

„Chtěla jsem vždycky pracovat v armádě," svěřila se už dříve exkluzivně pro Deník Niki Trefilová, která se ve svém volném čase věnuje air softu a historickému šermu a má ráda také jízdu na motorce.

Dětství strávila v malé vesničce u Kojetína Popůvky a v současné době studuje na kojetínském gymnáziu.