VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Mykolog šéfkuchařem: Jiří Polčák vařil Přerovanům houbové dobroty

Jihočeskou kulajdu, ale také houbové karbanátky nebo pikantní houbovou směs na topinky mohli ochutnat návštěvníci, kteří přišli ve čtvrtek odpoledne do areálu Ornitologické stanice v Přerově.

15.6.2017
SDÍLEJ:

Mykolog Jiří Polčák vařil dobroty dle svých receptůFoto: Deník / Petra Poláková-Uvírová

Šéfkuchařem, který lidem připravil speciality, byl uznávaný mykolog Jiří Polčák. K ruce měl ale několik pomocnic a degustátorů.

„Jsou to mé vlastní recepty, takže jsem zvědavý na ohlasy. Dnes se akce koná poprvé, další kulinářské odpoledne se uskuteční 24. srpna. Je to jedna z doprovodných akcí v rámci výstavního projektu s názvem Mykokosmos,“ řekl Jiří Polčák. 

Autor: Petra Poláková-Uvírová

15.6.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Bývalý hotel Strojař v Přerově
1 11

Strojař přestaví na byty pro seniory. Za 100 milionů

Ilustrační foto
14

Víkend bude žhavý, po krátkém osvěžení se vrátí vedra

Při opravě cesty našli mince ze 16. století a renesanční vyznání lásky

Zlomky kachlů, stříbrné mince i železný hrot šípu nalezli přerovští archeologové v ulici Zámecká v Dřevohosticích na Přerovsku.

Po šesti letech pád z divize. Za rok chceme zpátky, zní z Přerova

Je to smutné, ale vzhledem k situaci v přerovském fotbale se není až tolik čemu divit. Největší klub ve městě, 1. FC Viktorie, po šesti letech opouští divizi.

Z chaty rodinný dům – proměna je možná, ale má svá úskalí

Přestavba víkendové chaty na rodinný dům je v Čechách celkem obvyklá věc. Jenže ne vždy to funguje. Bohužel ne vždy totiž investor pochopí, že trvalé bydlení potřebuje něco jiného než chata. Pojďme se podívat na zajímavý návrh rekonstrukce chaty na moderní rodinný dům.

Vychutnejte si léto s Deníkem a hlasujte o váš nejoblíbenější podnik

Hlasujte pro svou nejoblíbenější restauraci, hospodu, bar, pizzerii nebo bistro na střední Moravě.

Předvolební speciál deníku: Jak splnila vláda své sliby?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies