VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Mykolog šéfkuchařem: Jiří Polčák vařil Přerovanům houbové dobroty

Jihočeskou kulajdu, ale také houbové karbanátky nebo pikantní houbovou směs na topinky mohli ochutnat návštěvníci, kteří přišli ve čtvrtek odpoledne do areálu Ornitologické stanice v Přerově.

15.6.2017
SDÍLEJ:

Mykolog Jiří Polčák vařil dobroty dle svých receptůFoto: Deník / Petra Poláková-Uvírová

Šéfkuchařem, který lidem připravil speciality, byl uznávaný mykolog Jiří Polčák. K ruce měl ale několik pomocnic a degustátorů.

„Jsou to mé vlastní recepty, takže jsem zvědavý na ohlasy. Dnes se akce koná poprvé, další kulinářské odpoledne se uskuteční 24. srpna. Je to jedna z doprovodných akcí v rámci výstavního projektu s názvem Mykokosmos,“ řekl Jiří Polčák. 

Autor: Petra Poláková-Uvírová

15.6.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Zubři v přípravném utkání proti Vsetínu. Ilustrační foto

Zubři Vsetínu oplatili těsnou porážku v přípravě. Rozhodl Berger

Dopravní nehoda v obci Vranovice-Kelčice.
3

Úterní odpoledne ve znamení nehod, vyžádaly si celkem osm zraněných

Zpátky do plavek! Třicítky se vrací, víkend bude tropický

Po citelném ochlazení čeká obyvatele Olomouckého kraje opět tropický závěr týdne.

Přerovský strážník má za sebou 180 odběrů krve

I když oslaví přerovský strážník Miroslav Komínek koncem srpna teprve jednačtyřicáté narozeniny, má za sebou už sto osmdesát odběrů krve.

Tento muž na nádraží v Přerově okradl cestující. Nepoznáte ho?

Se žádostí o pomoc při pátrání po neznámém pachateli, který ukradl 2. srpna z lavičky na čtvrtém nástupišti přerovského vlakového nádraží volně odloženou dámskou kabelku, se obrací na veřejnost policie.

Vánoce v Přerově čeká radikální proměna, příprav se chopí profesionálové

I když ještě venku vládne letní počasí, radní už mají jasno v tom, jak budou vypadat letošní Vánoce v Přerově. Loňské oslavy na náměstí T. G. Masaryka se totiž příliš nevyvedly a staly se terčem kritiky. 

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení