Dětský zábavní park Razulák připravil na sobotu 27. a neděli 28. srpna akci Loučení s prázdninami plnou sportování v olympijském duchu. Pro děti jsou připraveny mj. soutěž v lukostřelbě Karlovický ostrostřelec, závody na lodičkách o Krále divoké vody, klání Bystrá hlavička ve skládání puzzle na čas či Razulákův okruh se soutěží o nejrychlejšího jezdce na šlapacích autíčkách.

Malí návštěvníci se mohou zapojit i do soutěže v kreslení o nejzdařilejší obrázek strašidýlka Razuláka a během sobotní návštěvy uvidí ukázku tanečního umění svěřenkyň několikanásobné mistryně světa v disco dance Barbory Kaštovské. K tomu všemu se mohou vydovádět na atrakcích parku Razulák, jehož součástí jsou například lanáček, tubing, aquazorbing, kuličkodráha, vodní pumpa s pískovým hřištěm, indiánské vesnice či profi trampolíny. Park je otevřený denně od 10 do 19 hodin, víkendový doprovodný program probíhá mezi 11. a 17. hodinou.

Poslední prázdninový víkend nabídne v Resortu Valachy zábavu dětem i dospělým. Bazén Razulák.Zdroj: Archiv Resortu Valachy

Milovníci dobrého jídla jsou v sobotu 27. srpna zváni na gurmánské Loučení s létem na terase hotelu Horal. Kuchaři chystají od 11:30 do 16 hodin nabídku grilovaných specialit z prémiového masa Qualivo, připravena bude také ochutnávka moravských vín, domácích dezertů a zmrzliny a zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka

Víkend bude také ve znamení posledních dvou představení právě probíhajícího Týdne kultury na Valašsku – prvního ročníku nového festivalu, jehož představení se odehrávají v neobvyklém prostředí cirkusového šapitó pod Spa hotelem Lanterna.

V sobotu 27. srpna od 18 hodin zde uvede Slovácké divadlo Uherské Hradiště své populární představení Rychlé šípy. V neděli 28. srpna od 11 hodin se koná představení pro děti Cesta do pravěku v podání Městského divadla Zlín. Poslední volné vstupenky budou k zakoupení na místě vždy hodinu před začátkem.

A příznivci krajové gastronomie se mohou v sobotu 27. srpna zapojit do předposledního prázdninového Kurzu pečení frgálů v Gril srubu Razula. Začíná v 10 hodin a trvá zhruba tři hodiny. Vůbec poslední prázdninovou příležitost přiučit se výrobě valašských frgálů od pekařek Resortu Valachy nabídne úterý 30. srpna.

Více informací ke všem akcím: www.valachy.cz