Dorostenci bojovali v Ostravě a dvojice přerovských zástupců si to rozdala ve finále. Martin Trefný zde přehrál Martina Šimečka 7:5 a 6:2. Mezi osmi nejlepšími v turnaji skončili ještě kluboví kolegové Dominik Podsednik a Jan Lenoch.

Také ve čtyřhře se v Ostravě radoval Přerov. Martin Šimeček zvítězil společně s tréninkovým partnerem Janem Jermářem.

V semifinále skončil ještě přerovský Podsednik a Ondřej Horák z SK Lama.

Dorostenky taktéž zápolily v Ostravě. Nejúspěšnější Přerovankou se stala Petra Kučerová, která ve finále singlu podlehla domácí Kubáňové 2:6 a 3:6.

Čtvrtfinále si zahrály Barbora Koláčková a Rozálie Dohnalová. Ta se probojovala také do finále čtyřhry společně s Karolínou Kubáňovou z Orlové, kde vyzrála na oddílovou kamarádku Viktorii Wojcikovou. Ta hrála se Zuzanou Odlevákovou z Beskydského tenisového klubu. Čistě přerovský pár Koláčková/Kuchařová skončil v semifinále.

Mladší žáci své oblastní přebory odehráli v Havířově. V soutěži dvouhry byl absolutně suverénní přerovský Filip Vacula, který celou soutěží prošel bez ztráty setu a po zásluze se stal oblastním přeborníkem.

V deblu se Vacula spolu s Tomášem Kratochvílem z Olomouce probojovali až do finále, ve kterém nakonec podlehli páru David Šimeček (Orlová) a Denis Krakovský (Havířov) 4:6 a 1:6.

Mladší žačky si své oblastní přebory zahrály v Českém Těšíně. Nejlepší z přerovských byla Amélie Šmejkalová. Odvezla si stříbro ze singlu. Ve čtyřhře navíc spolu s Nelou Mičolovou prošly celým turnajem absolutně hladce a vybojovaly titul. (red)