Ročníky 2004 se prezentují na závodní ploše v kategorii naděje nejmladší se sestavou bez náčiní. Na medailová umístění zatím nedosáhly. Soutěžily ve Vyškově, Ostravě a na oblastních přeborech. Kristýna Dostálová vybojovala 24., 11. a 5. místo, Kateřina Vařáková 11., 9. a 4. místo.

Sestavy bez náčiní, se švihadlem a obručí mají na programu naděje mladší. Kompletní trojboj předvedly závodnice v Ostravě a na oblastním přeboru, bez náčiní a s obručí na soutěži v Bělehradu. Měsíční tréninková pauza zaviněná zraněním se odrazila na výkonech i umístění Sáry Zbožínkové (12., 7., 8.). Johanka Kučerová má na svém kontě 11., 8. a 6. příčku.

První sezonu v kadetkách mladších absolvuje Magdaléna Uvírová. Jedenáctá skončila v Nitře a v Ostravě, na oblasti obsadila celkovou pátou pozici (druhá v sestavě s obručí) a čeká ji premiérové vystoupení na mistrovství republiky.

Silné ročníky 1997 a 1998 se sešly letos v kadetkách starších. Závodnice předvádějí své umění se sestavou s míčem, obručí a stuhou. Pěkným projevem s výrazem se prezentuje na koberci Eliška Opletalová. Na svém kontě má bronz z Vyškova, čtvrté místo z Ostravy a stříbro získala na oblastním přeboru. Mladší ročník v této kategorii zastupuje Michaela Šlosarová. Stříbro v Nitře, bronz z Ostravy a titul oblastní přebornice jsou posledními výsledky ze soutěží. Stále je však na čem pracovat. Obě se už připravují na republikový šampionát.

Sedmnáctiletá Tereza Havierniková soutěží v kategorii dorostenek. Tréninkový výpadek je na výkonech znát, pátá skončila v Praze, sedmá v Ostravě a druhá na oblasti.

Autor: IVA OTÁHALOVÁ