„Lidé na turné zhlédnou nový koncertní program s exkluzivními zahraničními hosty, podtržený speciálním designem podia. Jako předkapela vystoupí někdejší frontman Cirkusu Praha Brad Stratton se zcela novým uskupením,“ řekl kytarista November 2nd Roman Helcl.

Se vznikem nového alba pomáhala hranické formaci i známá písničkářka Suzanne Vega a právě ve spojení s ní se ponese celé turné.

„Připojí se k nám její dvorní bubeník Doug Yowell, který hraje také se Seanem Lennonem nebo Norah Jones. Kromě něj rozšíří řady November 2nd další Američan, kytarista Steve Walsh, jenž naši novinku produkoval,“ dodal.

První křest cédéčka se uskuteční 7. září v pražské Malostranské Besedě a o den později skupina zavítá do divadla Stará Střelnice v Hranicích.

Na obou koncertech se objeví jako speciální host i Brad Stratton se svým novým projektem.

„Už se nemůžeme dočkat, až vyrazíme na cesty. Kvůli turné jsme nazkoušeli všechny písničky z nové desky a přidali k nim i skladby, které jsme nějakou dobu neměli v koncertním playlistu. Kromě toho zazní i písně, které chtějí lidé na našich koncertech slyšet, jako třeba Tomcat Blues, Cut Up nebo Run,“ popsala zpěvačka November 2nd Saša Langošová.

Kapela se svou show zavítá i do Přerova, kde se objeví 10. září na zdejším výstavišti.