Danieli, zdolali jste Frýdek až díky dvěma gólům v poslední pětiminutovce. Souhlasíte, že se jednalo o vydřené vítězství?

Samozřejmě… Bylo to vydřené. Frýdek hrál jiný hokej, dobře bránil už od modré čáry, s čímž jsme se nedokázali prakticky celý zápas vyrovnat. Hráli jsme zbytečně složitě. Hosté se výborně bránili, vyhráli jsme se štěstím.

Prakticky jste dvě třetiny prohrávali. Kde si myslíte, že byl hlavní problém?

Nemělo to tu šťávu. Nevím, jestli se na našem výkonu projevil ten pondělní zápas, možné to je. Ono se to nezdá, ale hráli jsme v pondělí, ve středu a ještě hrajeme v pátek. Únava se zákonitě kupí. Proti Frýdku to nejspíš z naší strany nebyl pohledný hokej, ale v závěru jsme to prostě urvali. Hlavně ten poslední gól byl víceméně náhodný. Jsme rádi, že jsme duel dotáhli do vítězného konce a máme tři body.

Delší dobu jste absentoval, jak se osobně nyní cítíte?

No, čtrnáct dní jsem nehrál a je to znát. Měl jsem nastřelenou nohu. Ještě to bude chvíli trvat než se do té zápasové zátěže zase dostanu. Chodím častěji střídat. Je to lepší a lepší, ale jsou tam ještě citelné rezervy.

Nyní vás čeká zápas v Karviné. Co od toho utkání očekáváte?

Karviná nyní hraje tak o padesát procent lépe než předtím. Vrátili se tam někteří hráči jako třeba Luka nebo Ivan. Baník už nebude herně takový, jak se naposledy prezentoval v Přerově, bude určitě lepší. Musíme hrát to, co jsme předvedli v Prostějově. Zkusíme počkat na chyby soupeře a nějaké gólově potrestat. Doufám, že tam získáme nějaké ty body. Do konce roku jich potřebujeme vybojovat co nejvíce, když to vyjde, tak to bude super.