A chytal spolehlivě, tentokrát mu ale příliš nepomohli spoluhráči, když inkasoval během tří oslabení, které rozhodly o těsné výhře Třebíče 3:2.

„V přesilovkách měli strašné štěstí," mrzelo dvaadvacetiletého brankáře.

Co podle vás s Horáckou Slavií rozhodlo? Byly to přesilovky?
Jak říkáte. Oni ty přesilovky hrají vždycky dobře. Dnes v nich zase dali všechny tři góly. Takže rozhodly přesilovky a zbytečné fauly.

Také na ty jste se ale určitě připravovali, je to tak?
Samozřejmě. Dívali jsme se na video. Oni to hrají asi pořád stejně. Měli i hodně štěstí. Jednou jim tam skočil z trestné hráč, který hned sám dával gól. Při třetím gólu tam borec už nahrával, ale sjelo mu to zpátky. Já jsem napřed šel s tou přihrávkou, ale on zůstal u první tyčky. Pak už jsem byl krátký.

Ten třetí gól vás mrzí nejvíc?
Mrzí mě všechny tři. Mohlo to dneska být klidně s nulou. Měli při těch přesilovkách strašné štěstí. Prostě smůla, dneska to nevyšlo.

Vy hru Třebíče dobře znáte, sám jste tam chvíli působil. Dělal vám problém jejich defenzivní styl?
Oni to hrají pořád stejně. Přijde mi, že to asi není moc hezké na dívání. Třebíč to tak ale hraje a my se s tím musíme nějak vypořádat. Už druhou sezonu nám to bohužel moc nejde.

Dnes jste mluvil i o štěstí. To chybí také často v zakončení. Věříte, že se to zlomí?
Doufám, že se to zlomí, ale my musíme vyhrát doma i na dva góly. Musíme zlepšit přesilovky a oslabení. Děláme i zbytečné fauly, tam je asi největší chyba.

Delší dobu jste vynechal kvůli zranění, už je vše v pořádku?
Měl jsem špatný kotník, ale už je to v pohodě. Cítil jsem se dobře i na tréninku. Dnes jsem dostal šanci, ale bohužel. Jak říkám, škoda těch přesilovek.

V sobotu vás čeká Most. Je sice poslední, ale na čem je potřeba zapracovat?
S Mostem to snad už bude o něčem jiném. I když taky budou chtít bránit, když jsou poslední. My musíme potrénovat přesilovky a hlavně dávat góly.