Viktorce zasazuje poslední úder a jen potvrzuje svou pozici dlouhodobě nejlepšího střelce týmu. V loňské sezoně byl s třinácti brankami třetím nejlepším kanonýrem divize D a nemohl chybět v sestavě sezony ani výběru Olomouckého kraje. „Je to můj první hattrick v divizi, takže jsem moc rád, že se to povedlo," usmíval se devětadvacetiletý křídelník.

Výhra v derby a k tomu ještě hattrick, tak jak jste si to užíval?

Užíval jsem si to, ale až na konci zápasu. V prvním poločase jsme sice dali první gól, pak jsme ale zase přestali hrát a nechali si dát branku. Byli jsme spíš diváci, než abychom hráli fotbal. O přestávce jsme si to v šatně trošku hlasitěji vyříkali a ve druhé půlce na soupeře vletěli. Kdo dá góly, tak to už je pak jedno.

Trenér Matějka dokonce řekl, že tolik ještě v kozlovické kabině neřval, souhlasíte?

Určitě. Jak říkám, byli jsme asi od desáté minuty fakt jenom diváci. Soupeř nás začal dojíždět, byl agresivnější a my jsme pak úplně vypadli z tempa. Od druhého poločasu jsme se zlepšili a hráli svou hru.

Co přesně jste po změně stran zlepšili?

Začali jsme víc běhat, nabíhat si a řekli jsme si, že budeme víc střílet. Dali jsme ve druhé půlce tři góly, takže jsme to splnili.

Popíšete své tři góly?

Při prvním jsem klasicky zasekl a dával to na zadní. U druhého obránce podběhl míč a já střílel pod gólmana. Při tom třetím z přímáku tam byla teč, takže ve dvou případech jsem měl vlastně štěstí (usmívá se). Jsem hlavně rád, že jsme vyhráli a máme tři body z venku.

Jak si ceníte takového hattricku?

Je to můj první hattrick v divizi, takže jsem moc rád, že se to povedlo.

Daří se vám dlouhodobě, nepřišly nějaké zajímavé nabídky z vyšších soutěží?

Nebyly žádné nabídky, což mě i trošku mrzí. Vloni i předloni jsem měl docela fazonku, byl jsem vlastně pokaždé nejlepší střelec mančaftu. Chtěl jsem ještě něco vyzkoušet. Teď uvidíme, teď se soustředím ještě na amatérskou reprezentaci, která se hraje za měsíc a třeba se potom ještě něco naskytne.

Jak vidíte šance Kozlovic v letošní sezoně?

Pokud dnes budeme hrát tak, jak ve druhém poločase, tak můžeme hrát s každým. Trenér nám to říká pořád, že jsme fotbalisti a můžeme porazit každého. Já věřím, že do trojky zase budeme.