„Dnes to vypadalo, že i kdyby se hrálo jakkoliv dlouho, gól prostě nepadne. Jsem rád, že jsme alespoň zvládli penaltový rozstřel a bereme z tohoto zápasu dva body,“ hodnotil trenér Viktorky Richard Švehlík.

Jeho svěřenci jako by po minulé kanonádě s Dubickem, jemuž nasázeli šest kousků, vypotřebovali všechen střelný prach. Skórovat mohl objev podzimu Tomáš Chuda, ale i Blažkovský, Bielko, Zimčík, Václavíček nebo Bubeník.

„Mrzí mě, že jsme z obrovských šancí v prvním poločase nedokázali vytěžit vedení. Zde jsme mohli a měli zápas rozhodnout. V poli jsme nehráli špatně, ale v koncovce nám chyběla mnohdy přesnost a kvalita, a vzhledem ke čtyřem nastřelených břevnům i trochu štěstí,“ uzavřel Richard Švehlík.

FC Dolany – 1. FC Viktorie Přerov 0:0. Pen: 4:5

Rozhodčí: Kašpar – Motal, Machala. ŽK: Liška, Čapek – T. Chuda. Diváci: 100.

Dolany: Chlanda – Kubeček, Jíša, Vrána, Kvapil (58. Hrabálek), Liška (67. Smítal), Pekař, Bergmann, Čapek, Grézl, Doubrava. Trenér: Jiří Navrátil.

Přerov: Machalický – Grečmal (68. Rybka), Bogdaň, Václavíček, Bubeník – Hrabal, Bielko, Zimčík (88. Koutný), Horák (84. Tomek) - Blažkovský, T. Chuda. Trenér: Richard Švehlík.

Fotbalisté Želatovic proti Všechovicím.
Všechovice uloupily Želatovicím dva body díky brance v nastavení