Jedinou branku Kozlů obstaral Dominik Drápal.

„Hulín prokazoval kvalitu třetí ligy, bylo to podobné jako v Kroměříži. Těší mě, že nejsme jen zalezlí v defenzivě, ale dokážeme taky přecházet do nebezpečných kontrů. Bohužel ještě musíme zvýšit produktivitu," hodnotil utkání trenér Kozlovic Roman Matějka.

Hulín na svém umělém povrchu měl přeci jen ze hry více, Kozlovičtí opět spoléhali spíše na rychlé brejky, vpředu číhal do střelecké formy se rozehrávající Libor Žůrek.

Hostům se nakonec skutečně podařilo branku vstřelit. Po hodině hry se po standardní situaci prosadila akvizice z Kojetína Dominik Drápal.

Spartak nakonec vytěžil z velkého tlaku v závěru vyrovnání. Trefil se Vlastimil Barcal. Kozli ale mohou být s výsledkem spokojení, zdá se, že tým by mohl na divizní jaro vskutku posílit a namísto remíz předvádět vítězné výkony.

„Hulín kombinoval, vyrovnání viselo na vlásku a pak tam v závěru spadlo," řekl kozlovický kouč.

Kromě zkušených hráčů z Prostějova Bureše s Krejčířem se v Hulíně předvedli také již zmiňovaný Drápal a mladý záložník Pavel Vojtášek.

„Vojtáška jsem měl vyhlídnutého rok, ale nebyl k dispozici. Teď jsme se s trenérem Kroměříže domluvili, snad bude přínosem, je to šikovný mladý záložník," prozradil Matějka.

Další zápas v rámci zimní přípravy odehraje jeho tým v sobotu v Hranicích. Poprvé si tak zahrají s divizním soupeřem.

SK Spartak Hulín – FK Kozlovice 1:1 (0:0)

Branky: 85. Barcuch – 60. Drápal.

Kozlovice: Bureš (46. Kadlec) – Krejčíř (30. Heger, 60. Střelec), Martin Král, Dlouhý (46. Michal Král), Střelec (60. Krejčíř) – Kaďorek (60. Sikora), Axamit, Dostál (60. Hradil), Vojtášek – Drápal – Žůrek. Trenér: Roman Matějka.