Samotné utkání se neslo v duchu marného dobývání hostující branky. Kozlovičtí se snažili dobře pozičně hrající obranu překvapit, ale kýžený recept nedokázali najít.

„Na hráčích bylo vidět, že chtějí hrát, ale něco tomu zkrátka chybělo. Medlov dobře bránil. Určitě nám chyběl Dan Navrátil, který nakopávané balony dokáže uhrát," zmínil Tomáš Martinek, trenér Kozlovic.

Šance na skórování Kozlovičtí rozhodně měli. V první půli šel Kaďorek sám na gólmana, ale na Zmunda nevyzrál. Pohořel také Šolín, který se dostal až do šestnáctky, ale rovněž nedokázal příležitost přetavit v klíčový gól. „Mohl si to ještě kousek potáhnout a zakončovat technickou střelou," okomentoval asi největší šanci domácích hlavní lodivod.

Ve druhé půli se Kozlovice dostaly na dostřel hostující svatyně prakticky jen po standardních situacích. „Domácí měli územní převahu, ale největší šanci zápasu jsme měli my během prvního poločasu," připustil Jan Rozsypal, vedoucí TJ Medlov.

„Pět hráčů ze základu nám chybělo, což samozřejmě bylo pro nás komplikací. Do Kozlovic jsme přijeli pro bod, a ten máme. Jsme maximálně spokojeni," zhodnotil počínání svých svěřenců Rozsypal.

„Samozřejmě s výslednou remízou nemůžu být spokojený. Směrem dopředu jsme byli zkrátka špatní. Nepodrželi jsme balon, a když jsme se vůbec do nějaké šance dostali, tak jsme ji zle řešili. Chyběla nám finální přihrávka," pověděl zklamaný Martinek. „Kdybychom hráli snad dva dny, tak ten gól snad ani nedáme. Aspoň, že jsme vzadu uhráli nulu," dodal kouč, který pozvolna vyhlíží návrat kanonýra Navrátila. „Dostal trest na dva zápasy. Pokud mu disciplinárka promine jeden zápas, tak může nastoupit v Dolanech," prozradil Martinek.

FK Kozlovice – TJ Medlov 0:0 (0:0)

Rozhodčí: Sedlášek – Dorušák, Vojáček. ŽK: Stokláska – Polýnek, Gazdík.

FK Kozlovice: Kadlec – Střelec, Mar. Král, Mich. Král, L. Dohnal – Heger – Kaďorek (64. Stokláska), Tomčík, Zbožínek – J. Dohnal (74. Mackovík). Trenér. Tomáš Martinek.

TJ Medlov: Zmund – Obíral, Müller, Šenk, Havlíček – Slavíček (65. Rozsypal), Skopal, Polýnek, Okrouhlý – Novák, Gazdík (80. Král). Vedoucí týmu: Jan Rozsypal.